Golvläggning

Lamellgolv

Lamellgolv, klickgolv eller långbräda? Kärt barn har många namn. Denna golvtyp är idag den mest populära av alla golv som läggs in i våra hem. Golvet kan läggas flytande på de flesta underlag som till exempel betong, spånskiva eller trä, vilket gör golvtypen väldigt smidig vid renoveringar.

golvtyper

Vi arbetar med kvalitetsgolv från bland annat Berg & Berg, Forbo, Kährs och Tarkett för att säkerställa högsta tänkbara kvalitet och slutfinish.

Stavparkett

Stavparkett kan läggas i en mängd varierande mönster där i stort sett bara fantasin sätter gränsen. Dock är klassiskt fiskbensmönster det vanligast förekommande. Stavparkett i ek, ask, bok och björk finns i sorteringar från ”Select” till ”Robust” beroende på vilken typ av struktur man väljer att ha i sitt golv.

Vi använder oss av stavparkett från bland annat Ekebo Parkett.

Massiva plank/ tiljor

Tiljor av ek, fura eller gran finns i en mängd olika dimensioner, tjocklekar och sorteringar. Vad du än väljer ger samtliga massiva plankgolv ett varmt och behagligt intryck.

För massiva plank använder vi oss av material från Almedals, Siljan, Baseco och Föllinge

Mosaikparkett

Mosaikparkett är ett massivt alternativ som endast bygger 8mm. Ett praktiskt, snyggt och billigare alternativ till stavparketten. Finns i rut-, fiskben- och tegelmönster.

Vi använder oss av parkett från bland annat Ekebo Parkett.