Om oss

Stockholm Golvdesign startades våren 2010 av oss, Jesper Öhrstedt och Magnus Falck. Med en sammanlagd branschvana på drygt 20 år kan vi stolt säga att vi kan golv. Vi arbetar mot såväl privatpersoner som företag. Inget jobb är för stort och inget är för litet. Vår vision är att ge dig som kund bästa tänkbara produkt kombinerat med service utöver det vanliga.
Vi får dina golv att leva!

Stockholm Golvdesign arbetar därför hängivet efter följande kärnpunkter:

Punktlighet: Vi håller våra tider och ser till att arbetet blir utfört i enighet med överenskommen tidsram.

Kvalitet: Vi vill alltid överträffa Dina förväntningar i kvalitet och finish. Det kräver rätt material på rätt plats.

Trygghet: Innan arbetet sätts igång är det viktigt för oss att Du känner Dig trygg med Dina val. Därför är det viktigt för oss att Du som kund noggrant läser igenom och godkänner av oss skriven offert. Om önskemål finns tillämpar vi även kontrakt enligt ”hantverksformuläret”. Efter utfört arbete förser vi Dig med skötselinformation om Dina nya golv. Med en garanti på fem år från projektets avslut kan Du känna dig extra trygg med att vi kommer finnas till Ditt förfogande.
Vi är bara ett telefonsamtal/mejl bort.

Lyhördhet: Vi lyssnar på vad Du vill och gör vårt yttersta för att uppnå Dina önskemål.

Service: Goda råd är dyra? Inte hos oss. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning.

Våra mål, ”Ringen på vattnet”: Våra främsta mål är att Du som kund ska bli mer än nöjd av det arbete som Du har anlitat oss för. Vi vill uppnå att Du med självklarhet kommer anlita oss för liknande projekt i framtiden och med värme kommer rekommendera oss till nära & kära som också behöver expertishjälp med sina golv.

Miljö: I vårt dagliga arbete medför det naturligtvis en hel del överblivet material. Miljötänk är en självklarhet för oss. Vi källsorterar noggrant allt vårt avfall i förhoppning att det mesta kan återvinnas och att energi medvetet besparas.